VACATURES

Ga jij uitdagingen niet uit de weg, dan ben je bij Midden Holland Koeltechniek aan het goede adres. De diversiteit van ons vak zorgt ervoor dat we, met een enthousiast team, mogen werken aan bijzondere en uitdagende projecten op koeltechnisch gebied.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Koeltechnisch service monteur (m/v)

Fulltime

Als koeltechnisch service monteur ben je verantwoordelijk voor een optimale kwaliteit van de serviceverlening en de voortgang van het onderhoud van koeltechnische installaties. Je bent hét visitekaartje van Midden Holland Koeltechniek. Je draait in teamverband ook storingsdiensten.

Profiel

Je hebt minimaal een MBO – denk en werkniveau met als basis elektrotechniek aangevuld met koeltechnische opleidingen. Daarnaast ben je in het bezit van een F-gassen diploma en heb je ruime werkervaring op koeltechnisch gebied. Bovendien ben je zelfstandig, flexibel, gemotiveerd, stressbestendig en klantvriendelijk.

Hulpmonteurs (m/v)

Fulltime

Als hulpmonteur voer je onder begeleiding service-, montage- en installatiewerkzaamheden uit en diverse koeltechnische installaties bij onze opdrachtgevers op locatie.

Profiel

Voor deze functie verwachten wij enthousiaste medewerkers die zich inzetten voor hun werk. Inzet en inzicht tellen bij ons zeker zo zwaar als diploma’s.

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een dynamische en gezonde organisatie. Je komt terecht in een organisatie met een informele werk sfeer en korte lijnen. Daarnaast kun je bij Midden Holland Koeltechniek rekenen op een enthousiast team van collega’s. We werken met veel plezier en inzet aan diverse (of) zowel grote als kleine projecten. Salaris en beloningen zijn afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring. Op deze functie is de CAO kleinmetaal van toepassing.

Reageren op één van deze functies?

Midden Holland Koeltechniek
t.a.v. Arnoud Witvliet
Adres: Postbus 176, 2800 AD GOUDA
E-mail: aw@aatech.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.