Service & onderhoud

Het verlenen van service staat bij Midden Holland Koeltechniek zeer hoog in het vaandel. Al onze servicebussen zijn volledig ingericht en voorzien van de meest moderne gereedschappen om alle koeltechnische werkzaamheden te kunnen verrichten. Daarnaast beschikken onze werknemers/technici over de benodigde kennis en ervaring. Midden Holland Koeltechtniek is bij calamiteiten altijd bereikbaar.

Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

ONDERHOUD

Onderhoudscontracten

Bij Midden Holland Koeltechniek kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor al uw koelinstallaties. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor een betrouwbaar en optimaal functioneren van uw koelinstallaties is het belangrijk dat uw installaties professioneel worden onderhouden. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw installatie langer meegaat en zuiniger functioneert.

Enige voorbeelden van onderhoud zijn:

Vervangen van bestaande koelsystemen
Wij vervangen koelsystemen op elk gebied. Van split-aircosystemen, koelcellen, vriescellen, VRV/VRF installaties tot aan koudwater en centrifugaal installaties. U ontvangt een duidelijke offerte met de juiste onderbouwing.

Retrofit
Vervangen van koudemiddel van bestaande koelinstallaties welke zijn voorzien van het niet langer toegestane koudemiddel R22. Er zijn diverse mogelijkheden welke er voor zorgen dat een bestaande, met R22 gevulde installatie, langer in bedrijf kan worden gehouden.

Re-vitalisatie
Wanneer de koudwatermachine in een dermate verminderde/verouderde staat verkeert, is wellicht re-vitalisatie een oplossing. Hierbij moet u denken aan het vervangen van kritische componenten of het compleet ombouwen van de bestaande installatie.

Bijvoorbeeld
Een installatie is voorzien van zogeheten zuiger-compressor en/of een verouderde regeling. Dit is allemaal te “upgraden” door bijvoorbeeld een schroefcompressor te plaatsen en de regeling te vervangen of aan te passen. Wij geven hierover deskundig advies om samen tot de best mogelijke oplossing te komen. Vervanging is niet altijd nodig!
Een verouderde installatie kan vollledig aan de huidige energiewensen aangepast worden.

Compressor-revisie
Al uw zuigers van schroefcompressoren kunnen wij voor u reviseren. Wanneer vervangen van een compressor niet geheel binnen het budget past, kan revisie een uitkomst zijn.
De compressoren worden aangeleverd met 1 jaar fabrieksgarantie.

Waterzijdige werkzaamheden
We beperken ons niet enkel tot specifiek de koelmachine, zoals het merendeel van onze branchegenoten. In overleg met onze opdrachtgever kunnen wij ook het koudwatertraject van koudwaterinstallaties verzorgen en onderhouden.MEER INFORMATIE